Tietoa meistä

Verkkokaupastamme voit ostaa laadukkaat, 20 vuoden kokemuksella ja vahvalla ammattitaidolla valmistetut harjat. Ekologisuus ja eettisyys ovat meille tärkeitä arvoja, samoin kuin kotimainen käsityö, luonnonmateriaalien käyttö, ja tuotteiden laadukkuus ja kestävyys.

Harjat valmistetaan parhaista luonnon raaka-aineista huolellisena käsityönä, voit luottaa valitsemaasi tuotteen laatuun. Kasvikuitu on palmunlehdistä valmistettua valkokuitua, ja eläinkuidut ovat hevosen tai lehmän jouhta. Harjoissa käytetty puu tulee Suomen metsistä, se on koivua tai tervaleppää.

Puurunkoiset harjat ovat ekologisia ja läpisidonnan ansiosta ne kuivuvat nopeasti kuivassa ja ilmavassa paikassa. Oikein hoidettuna käsintehdyt harjat kestävät pitkään käytössä. Valmistamme harjoja pehmeinä ja vähän kovempina, karkeampina. Kuivaharjaus kannattaa aloittaa pehmeämmällä harjalla. Kun iho on tottunut ja karaistunut, voi siirtyä karkeampaan harjaan ja voimakkaampaan harjaukseen.

Käsin tehty tuote on aina uniikki, massasta erottuva ja yksilöllinen. Kotimainen käsityö kertoo aitoudesta, ajan ja työn arvostamisesta.

Ostosten tekeminen verkkokaupassa on vaivatonta ja kätevää. Voit tehdä tilauksen mihin vuorokauden aikaan tahansa. Palvelu toimii ripeästi, tuotteet pakataan huolellisesti ja lähetetään viipymättä asiakkaalle.

Tervetuloa harjaostoksille, koe kotimaisen käsin tehdyn harjan ainutlaatuisuus.

Laila